coolqh

Alla inlägg den 23 maj 2008

Av Anna Eriksson - 23 maj 2008 17:18

Igår tog jag beslutet att pga få anmälda strunta i att haltra Kid och Willy... det kändes liksom inte befogat att åka och betala dyra boxplatser när man är två i klassen... I Willys fall känner jag att han behöver åka ut lite mer och träna på nya miljöer och för Kids del så behövs liksom ingen halter eller showträning så det kändes helt enkelt inte lönt!


Däremot hade jag tänkt att åka med Kid på Longe Linen idag men pga olika omständigheter blev inte det heller av. Vi tar nya tag nästa show!


Känns inte som någon större förlust då många av de jag pratat med inte heller åkte på denna showen men visst är det tråkigt och visst skulle man vilja vara med på varenda show som anordnas.

Jag är särskilt besviken på att jag inte fick se Åsa Kümmerlings tvååriga hunterhingst "Flashy" som hon hade med sig till longe linen! Har ju väntat i evigheter på att få se den, och när hon äntligen tar med den är jag inte där! Skit också! Nåja, det blir väl fler tillfällen.... Jag betvivlar inte att den är superfin! Mycket intressant för framtiden! Fler hunter och pleasurehingstar till Sverige!!!! Det är vad jag säger!


Och utan att säga för mycket (vilket jag precis redan har gjort) så hoppas vi också kunna förgylla aveln på det området inom någon form av snar framtid.....;-) Mer än så säger jag INTE!


Positivt är iallfall att det verkar finnas ett större intresse för Longe Line nu! Båda de show-longe lines jag tog hem är sålda redan, så det är väl bara att beställa hem flera! Jättekul!



På tal om lite annat så måste jag bara rekomendera några artiklar i senaste Quarter Horse Journal! "Prissy" av Don Burt på sid 12 och "Second Try" av Pamela Britton-Baer på sid 42. I Love It!

Dessutom en kanonbra artikel om hur man köper rätt Quarterhäst, särskilt för oss "långväga" som vill handla från den stora staten...och ganska känslosam också, jag grät som ett barn...men jag är ju lite speciell ;-)



Nu är det Glamourdax (by the way, William de Wry som spelar Storm Logan i Glamour är i Sverige NU! Några av "Glamour-vännerna har haft äran att träffa honom!!!) , sedan har jag två hästar kvar att träna! Over and Out!

Presentation


Copyright på bilder och texter! Fråga först...
www.coolqh.se
www.coolmind.se

Ima Prime Time

Zips Chocolate Chip - Ima Triples Image

 

Cluanna

Kid Clu - A Louisiana Lady

 

Mac Mercy Leauger

Docs Leaguer - Gators Mercedes

 

Hints Sugar Luisa

Undeniably Hint - BS Elaine Sugar Bars

 

Kategorier

Vädret

klart.se

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Skulle du köpa en quarterhäst som inte var ansluten till Incentive Fund?
 Nej aldrig jag vill ha betalt för mina poäng!
 Nej för jag tror det sänker värdet på hästen om jag ska sälja den.
 Ja för jag tävlar ändå inte.
 Ja om det var rätt häst, trots att jag tävlar.
 Ja för jag skulle ändå inte betala in den årliga premien till AQHA.

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

English

Besöksstatistik

Klockan i USA

Forth Worth, Texas +

Oklahoma City, Oklahoma

 

Klockan i USA

Forth Worth, Texas +

Oklahoma City, Oklahoma

 


Ovido - Quiz & Flashcards